Arjen Bos


“Ik werk, na een carrière als musicus, sinds 2008 als logopedist. Vanaf 2009 ben ik samen met Jitske Chevalking praktijkeigenaar van TACT, en musiceer/dirigeer ik alleen nog in de avonduren.
Vanwege mijn passie voor muziek, zang en stem behandel ik binnen de praktijk graag kinderen en volwassenen met adem- en stemproblemen. Uit de passie voor stemgebruik is de workshop ‘spreken in het openbaar’ voor beroepssprekers voortgekomen. Ik vind het boeiend om beroepssprekers te laten ontdekken hoe zij optimaal hun stem en lichaam kunnen inzetten om hun boodschap over te brengen.
Zowel jonge als oudere kinderen met spraak-taalproblemen behandel ik graag. Daarbij maak ik gebruik van verschillende richtlijnen, methodes en technieken, maar ’spelen en tekenen’ krijgen ook alle ruimte binnen de behandeling. Vanwege mijn affiniteit met stotteren heb ik de afgelopen jaren verschillende cursussen hiervoor gevolgd. Ik hoop me in de toekomst hier nog verder in te verdiepen. De afwisseling binnen de logopedie maakt dat ik elke dag met veel voldoening werk.”
Werkdagen: maandag tot en met vrijdag – locatie Zandstraat
Contact: email: arjen@tactlogopedie.nl
telefoon: 0318-540101