Gerlinde Scholten

“Ik ben Gerlinde Scholten. Al meer dan 25 jaar werk ik met veel plezier als logopedist. In de afgelopen jaren heb ik altijd in een particuliere praktijk gewerkt (in mijn eigen praktijk in Arnhem en in enkele andere praktijken). Daarnaast heb ik banen gehad op scholen voor basis- en voortgezet speciaal onderwijs en in een verpleeghuis voor mensen met dementie. Mijn eigen praktijk heb ik acht jaar geleden verkocht en sindsdien werk ik vier dagen per week hier in Veenendaal.
Ik heb inmiddels veel cursussen gevolgd. Bijvoorbeeld over tweetaligheid, stem, stotterende kinderen (Lidcombe en DCM), articulatiestoornissen (Hodsen & Paden en Metaphon), en afwijkende mondgewoonten (OMFT).
Het leukste aan mijn werk als logopedist vind ik dat het zo afwisselend is. Zo behandel ik zowel kinderen als volwassenen, en is de problematiek ook heel divers. En het is geweldig om te zien hoe trots kinderen zijn als ze opeens iets kunnen zeggen wat ze eerst niet konden. Je ziet het zelfvertrouwen groeien! Voor mij is dat heel motiverend.”
Werkdagen: maandag tot en met donderdag – locatie Nijverheidslaan
Contact: email: gerlinde@tactlogopedie.nl
telefoon: 0318-508250