Linda de Kruif

“Deze praktijk is voor mij geen onbekend terrein, want 20 jaar geleden ben ik samen met Jitske als net-afgestudeerde logopedist gestart in een logopediepraktijk in Veenendaal. Gelijktijdig ben ik gaan werken op de Windroos, een school voor speciaal basisonderwijs. Na verloop van tijd ben ik door het moederschap minder gaan werken en als logopedist in het onderwijs veel ervaring opgedaan. Omdat ik iets anders wilde heb ik het afgelopen jaar in het audiologisch centrum (Pento) gewerkt. Na dit leerzame jaar leek het mij een mooi moment om weer als logopedist in de eerste lijn te beginnen.
De afgelopen jaren heb ik mij vooral gespecialiseerd in de behandeling van taal- en spraakontwikkelingsstoornissen. Ik heb mij daarnaast verdiept in diverse logopedische onderwerpen zoals Sensorische Integratie, Meertaligheid, autisme, gehoor en de Hanen Oudercursus. De Hanen Oudercursus is gericht op indirecte therapie, waarbij ouders leren om hun jonge kind te helpen bij de taalontwikkeling. Op dit moment ben ik bezig met een cursus over mondmotoriek bij jonge kinderen.
Voor mij blijft de logopedie op deze manier een mooi vak. Ik vind het fantastisch om kinderen en hun ouders verder te helpen in zoiets belangrijks als communicatie. Ik vind het heel erg fijn om (opnieuw) samen te werken met de collega‚Äôs van TACT Logopedie en Stemtraining!”
Werkdagen: maandag tot en met woensdag – locatie Zandstraat
Contact: email: linda@tactlogopedie.nl
telefoon: 0318-540101