Nieuws

Lees op Facebook on Facebook

2 maanden geleden

TACT Logopedie & Stemtraining

Leuk berichtje van de intertoys!! Namens de winnaars, bedankt voor de felicitaties 🎉TACT Logopedie & Stemtraining bestaat 10 jaar! Om dat te vieren hebben ze de winnaars van de tekenwedstrijd verrast met een cadeautje van de Intertoys! Gefeliciteerd en heel veel plezier ermee!! ... Lees meer...Lees minder

Lees op Facebook on Facebook

2 maanden geleden

TACT Logopedie & Stemtraining

Wat een leuk feestje!! De winnaars van de 10 jaar TACT kleurwedstrijd haalden hun prijsjes op. Gefeliciteerd Nadine, Dario, Amy en Seppe!! Kuba en Sophie hebben hun cadeautje nog te goed.
Enne, Intertoys Davidsplein Veenendaal, bedankt voor de extra verrassing. Superleuk!

#10 jaar TACT Logopedie #kleurwedstrijd
... Lees meer...Lees minder

Lees op Facebook on Facebook

Logopedie is een breed begrip. Logopedisten zijn niet alleen opgeleid om aan articulatie te werken, maar kunnen ook helpen als er problemen zijn op het gebied van taal, gehoor, stem of slikken. Kijk deze video eens om te zien wat logopedie allemaal kan betekenen.

www.youtube.com/watch?v=HR92L0f6S1sVeel mensen denken bij logopedie aan stotteren en slissen, maar wist je dat logopedisten veel meer stoornissen op het gebied van de persoonlijke communicatie...
... Lees meer...Lees minder

Lees op Facebook on Facebook

Praktijkuitbreiding Veenendaal West

Vanaf 23 augustus 2017 heeft Tact een tweede locatie aan de Nijhofflaan 11. U kunt daar op de woensdag en vrijdag terecht.

Posted in Nieuws | Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *