Locaties

Veenendaal Centrum – Zandstraat 59
TACT Logopedie & Stemtraining is gevestigd in ‘Zandt Gezondheidscentrum’ aan de Zandstraat 59 in Veenendaal. De praktijk beschikt over 2 behandelruimtes en is 5 dagen per week geopend. De praktijk bevindt zich op de tweede verdieping en is goed toegankelijk voor rolstoelen en buggy’s.
De praktijk is zowel per auto als per fiets goed bereikbaar vanuit de verschillende wijken. Vrij parkeren kan op de parkeerplaats van het gezondheidscentrum, deze is te bereiken via de Beatrixstraat. Als de slagboom gesloten is, meldt u via de intercom bij wie u een afspraak heeft. Als het parkeerterrein vol is, is er aan de Zandstraat volop gelegenheid tot (betaald) parkeren.

Dependance West – Nijhofflaan 11
In Veenendaal West is de praktijk gevestigd in het gebouw van Kwink Kinderopvang Olleke Bolleke, aan de Nijhofflaan 11. Op woensdag en vrijdag kunt u hier terecht.
In verband met de veiligheid van de kinderen moet u eerst aanbellen, links naast de voordeur, om naar binnen te kunnen. De wachtkamer en behandelruimte bevinden zich boven en zijn bereikbaar via de trap.
Er is voldoende (gratis) parkeerruimte aanwezig vlak voor het pand.

Veenendaal Zuid – Nijverheidslaan 3E
In het Gezondheidscentrum Veenendaal is de praktijk gevestigd op de tweede verdieping. Dit centrum is van alle gemakken voorzien; vrij parkeren voor de deur en via de lift en brede gangen goed bereikbaar voor rolstoelen en buggy’s. TACT heeft hier 2 behandelruimtes beschikbaar en is 5 dagen per week geopend. 

Dependance Oost – Hootsenheem 3
In het Kloppend Hart Huis is TACT gevestigd in een behandelruimte van Huisartsenpraktijk ‘Dokters in Oost’. De praktijk is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Vrij parkeren kan op de ruime parkeerplaats voor het Kloppend Hart Huis.


Openingstijden
We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17:30 uur. In overleg met uw behandelend logopedist kan van deze tijden afgeweken worden voor het maken van afspraken.