Locaties

Veenendaal Centrum – Zandstraat 59
TACT Logopedie & Stemtraining is gevestigd in ‘Zandt Gezondheidscentrum’ aan de Zandstraat 59 in Veenendaal. De praktijk beschikt over 2 behandelruimtes en is 5 dagen per week geopend. De praktijk bevindt zich op de tweede verdieping en is goed toegankelijk voor rolstoelen en buggy’s.
De praktijk is zowel per auto als per fiets goed bereikbaar vanuit de verschillende wijken.Parkeren kan vlak voor de ingang, aan de Zandstraat of op het parkeerterrein achter het gebouw dat bereikbaar is via de Beatrixstraat.

Veenendaal Zuid – Nijverheidslaan 3E
In het Gezondheidscentrum Veenendaal is de praktijk gevestigd op de tweede verdieping. Dit centrum is van alle gemakken voorzien; vrij parkeren voor de deur en via de lift en brede gangen goed bereikbaar voor rolstoelen en buggy’s. TACT heeft hier 2 behandelruimtes beschikbaar en is 5 dagen per week geopend. 

Dependance Oost – Hootsenheem 3
In het Kloppend Hart Huis is TACT gevestigd in een behandelruimte van Huisartsenpraktijk ‘Dokters in Oost’. De praktijk is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Vrij parkeren kan op de ruime parkeerplaats voor het Kloppend Hart Huis.


Openingstijden
We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17:30 uur. In overleg met uw behandelend logopedist kan van deze tijden afgeweken worden voor het maken van afspraken.