Praktische informatie

Locatie Centrum
De hoofdlocatie van TACT Logopedie & Stemtraining is gevestigd in ‘Zandt Gezondheidscentrum’ aan de Zandstraat 59 in Veenendaal. Dit gebouw staat ook wel bekend als het voormalige CMD gebouw en ligt vlakbij de rotonde. De praktijk bevindt zich op de tweede verdieping en is goed toegankelijk voor rolstoelen en buggy’s.
De praktijk is zowel per auto als per fiets goed bereikbaar vanuit de verschillende wijken.
(Betaald)parkeren kan direct voor de deur. Maar u kunt voor de duur van de behandeling ook kosteloos parkeren op de parkeerplaats van de kerk op de Beatrixstraat 63.

Locatie West
Sinds augustus 2017 heeft TACT Logopedie & Stemtraining ook een locatie in Veenendaal-West. De praktijk is gevestigd in het gebouw van Kwink Kinderopvang Olleke Bolleke, aan de Nijhofflaan 11. Op woensdagen en vrijdagen kunt u hier terecht.
In verband met de veiligheid van de kinderen moet u eerst aanbellen, links naast de voordeur, om naar binnen te kunnen. De wachtkamer en behandelruimte bevinden zich boven en zijn bereikbaar via de trap.
Er is voldoende (gratis) parkeerruimte aanwezig vlak voor het pand.

Openingstijden
We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17:30 uur. In overleg met uw logopedist kan van deze tijden afgeweken worden voor het maken van afspraken.